torek, 27. avgust 2013

Na pravi poti do čudovitih dolgih las! :D



O moj bog, prav navdušena sem! KONČNO obstaja izdelek za moje lase!Sem se odločila, da to kar takoj podelim z vami. Sem pristaš naravne nege in vsi, ki me poznajo, imajo že polno glavo mojih receptov. A žal je res, da moraš vse te naravne maske držati dolgo v laseh in nego izvajati redno. Meni izredno ljuba naravna maska, sestavljena iz olivnega olja, medu in cimeta res naredi čudeže, vendar jo moraš imeti v laseh vsaj šest ur in je res packarija. Ampak edino z njo sem – vsaj do sedaj – dosegla rezultat, ki sem ga želela. Da so bili lasje res nahranjeni in sijoči, pa še rahel posvetljevalni učinek ima. Ampak, kot sem že rekla: DO SEDAJ edina. Ker sedaj ... sem dobila PRVIČ v življenju sodobno različico, brez packarije in ni se mi več  treba en dan v tednu skrivati v stanovanju. Odgovor je Orofluido! Za začetek sem se odločila za kozmetični set, ki sem ga našla na salma.si, ker se cenovno res splača. Dobiš Hair Oil in Hair Sprakling Powder. Prvi je mešanica treh redkih olj, arganovega, lanenega in olja ostrice. Super je, da je v spreju in se tako enakomerno razporedi po laseh. Upala sem, da mi ne bo, tako kot vsa olja doslej, zmastilo las, saj so tanki in jih vsa ta olja naredijo videti precej klavrne. Čeprav obožujem olja zaradi njihovih hranilnih lastnosti. A kmalu sem si lahko oddahnila. Olje se nekako kar vsrka v las! Kot bi se napolnili od znotraj, na ven pa postali svilenkasti, lahkotni ... zdravi! Popolni! Navdušena sem nanesla še drugi izdelek iz seta in ne samo, da se je uresničil še zadnji učinek moje domače maske – lasje so bili videti nekako svetlejši, lesketajoči, ampak so tudi tako lepo zadišali, da sem sedaj prav ponosna nanje – že na daleč se me opazi! Komaj čakam, da porabim staro in preizkusim še njihov šampon, balzam in masko. Čeprav, zdaj ko sem prišla z morja, bi bilo mogoče dobro najprej naročiti suho regeneracijsko olje za lase, izpostavljene soncu ... Škoda, da tega nisem videla še pred morjem! 
To je moj cilj! Zdaj morajo samo še 'malo' zrasti ... ;)
Nega pa ne bi bila popolna brez popolne krtače za lase, se ve. To ve vsaka srednje- in dolgolaska. Že nekaj časa sem načrtovala nakup krtače za lase, za katero sem slišala od fantove sestre, od prijateljice .... Vse so bile čisto navdušene. Meni se je pa zdela, vsaj ko sem jo prvič videla, pač –krtača. Pa še plastična! Ko pa ja vsi trobijo o naravnih vlaknih. Vendar, tehnologija gre naprej in očitno je presegla celo naravne ščetine. Na salma.si sem jo našla po nižji ceni kot sem do zdaj zasledila in si jo privoščila. Ta »plastična krtača« nima nobene zveze z dosedanjimi. Ne vem, kako jim je uspelo to oblikovati, vendar ščetine glavnika Tangle teezer tako hitro in brez težav razčešejo moje lase, še celo zjutraj! Koliko prihranjenega časa! Ščetine so goste in res mi ne trgajo las, prav nov pojem – odslej zame obstajajo glavniki, krtače in Tangle teezer! Je tudi majhen in priročen, tako da ga spravim v vsako torbico. Pa še pokrovček ima, ščetine so zaščitene in vem, da bo še dolgo kot nov! In predvsem čist! To mora imeti tudi moja prijateljica! Kot nalašč zanjo za rojstni dan –  tokrat dobi rožo, ki bo še uporabna –  Tangle Teezer Magic Flower Pot! Haha, kako dobra ideja! 
 

2 komentarja:

  1. Jaz tud nisem mogla verjet, da je Tangle teezer dobra izbira za lase, ko sem prvič videla to plastično ampak lepo oblikovano zadevo, pa je res dober. :)

    Ker pa ti je všeč Tangle teezer bi ti bile mogoče všeč tudi te nove gumice za lase, ki ti ne uničijo las in jim pustijo prvotno obliko - kao ni tistih sledi od gumce. Jaz sem ravno kupila in mi zgleda zelo čudno, reče se jim invisi booble. link do slike - http://i0.wp.com/kapperskorting.files.wordpress.com/2013/06/invisibobble_haarelastiekje.jpg?fit=1000%2C1000

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaaaa, to si tudi nameravam kupit! Sem že sprobala od sosede! :) Se mi zdi super, da te glava ne boli od njih, pa sem mela visok čop nekaj ur. Tko da to je nxt plan. Sem jih pa tudi vidla v akciji na tej strani gor. Oz. mislim, da so ble uporabljene za nek fotoshooting in so cenejše. Sam me ne moti, če jih je nekdo enkrat dal gor. :)

    OdgovoriIzbriši